affichage-rcc

Opties Xtender


Afstandsbediening en programmeercentrum.

De afstandsbediening van de Xtender is tegelijkertijd een programmeercentrum. Met deze optie kunt u de Xtender geheel naar uw hand zetten en alle mogelijkheden benutten die de Xtender biedt, waaronder bijvoorbeeld het instellen van de laadcurve en het programmeren van de extra aansluitcontacten. Dankzij het heldere grafische display heeft u een duidelijk overzicht van de actuele toestand van het systeem. Het apparaat onthoudt de gebeurtenissen die plaatsvinden binnen de installatie en kan zo anticiperen op eventuele problemen. Het station beschikt bovendien over een SD-kaartslot voor het vastleggen van parameters en voor het maken van eventuele toekomstige updates.

De afstandsbediening voor de Xtender is verkrijgbaar in opbouw- en in inbouwuitvoering. Technisch zijn beide uitvoeringen identiek.

                                         

 

Temperatuursensor.

De capaciteit van een accu is mede afhankelijk van de temperatuur. Hoe lager de temperatuur, hoe lager de capaciteit (in de winter heeft uw autoaccu het ook veel moeilijker dan in de zomer!). Door de temperatuursgegevens mee te nemen in het laadproces wordt uw accu een stuk effectiever en beter geladen en in conditie gehouden. De sensor wordt geplaats op uw accu en wordt geleverd met 5m kabel voor de verbinding met de lader. Afmetingen: 58 x 52 x 22mm.         

Afstandsbediening Opbouw RCC-02

Wordt standaard geleverd met een kabel van 2m.

Indien u de RCC-02 aanschaft in combinatie met een omvormer betaalt u minder!

Afstandsbediening Inbouw RCC-03

Wordt standaard geleverd met een kabel van 2m.

Indien u de RCC-03 aanschaft in combinatie met een omvormer betaalt u minder!

Temperatuursensor

Wordt standaard geleverd met 5m kabel.

Indien u de BTS-01 aanschaft in combinatie met een omvormer betaalt u minder!