Opties Compact

Afstandsbediening

Voor alle modellen van de Compact serie is een afstandsbediening leverbaar met een uitgebreid en duidelijk LED-display. Met de afstandsbediening kan de Compact tevens geprogrammeerd worden. Standaard wordt een 20m lange verbindingskabel meegeleverd.

Temperatuursensor

De capaciteit van een accu is mede afhankelijk van de temperatuur. Hoe lager de temperatuur, hoe lager de capaciteit (in de winter heeft uw autoaccu het ook veel moeilijker dan in de zomer!). Door de temperatuursgegevens mee te nemen in het laadproces wordt uw accu een stuk effectiever en beter geladen en in conditie gehouden. De sensor wordt geplaats op uw accu en wordt geleverd met 5m kabel voor de verbinding met de lader. Afmetingen: 58 x 52 x 22mm.

Solar Laadregelaar

Voor de XPC- en de C-serie is optioneel een ingebouwde laadregelaar leverbaar. De gegevens van de laadregelaar vindt u bij het betreffende model, daar deze gegevens per model verschillen. Let op: achteraf inbouwen is niet mogelijk, u moet deze optie indien gewenst dus direct bij bestelling aangeven!

!
RCC-01
Afstandsbediening Compact-serie

Afstandsbediening RCC-01

Wordt geleverd met 20m kabel.
CT35
Temperatuursensor Compact-serie

Temperatuursensor CT-35

Wordt geleverd met 5m kabel.