optimagroup

Optima Accu's

Optima accu's hebben een bijna tweemaal langere levensduur dan andere accu's. Ideaal voor seizoensgebonden gebruik; een volledig opgeladen Optima accu kan zelfs na 12 maanden stilstand bij kamertemperatuur (of lager) nog direct een auto starten. Vijftien keer hogere trilweerstand dan andere accu's. Absoluut lekvrij en Optima's kunnen dus in elke positie worden geïnstalleerd. Voor actuele verkoopprijzen kunt u een mailtje sturen naar: info@vdp.biz

Optima accu's zijn leverbaar in drie soorten:

Optima Red Top

De Optima Red Top is ontworpen voor gegarandeerd startvermogen. De ongeëvenaarde capaciteit van de Optima Red Top zal u, ook in de meest extreme omstandigheden, niet in de steek laten. De Spiral Cell Technologie van de Optima zorgt voor maximaal startvermogen bij temperaturen van -40°C tot +40°C. Zeer lage inwendige weerstand, dus laag spanningsverlies bij het starten.

Optima Yellow Top

Optima Yello Top accu's zijn ontwikkeld voor extreem hoge belastingen en hebben superieure cyclische eigenschappen. Yellow Tops kennen dus een veel groter aantal ontlaadtcycli, waarbij de oorspronkelijke capaciteit op een hoog percentage gehandhaafd blijft. Ideaal voor gebruik met een omvormer, omdat de Optima Yellow Top telkens opnieuw diep kan worden ontladen.

Optima Blue Top

De Optima Blue Top is ontworpen voor gebruik op het water. Kenmerkt zich door lange ontlaadttijden en korte laadttijden. Gaat twee maal zo lang mee als een traditionele scheepvaartaccu. De Blue Top is bovendien zeer hittebestendig, kan hij lang worden opgeslagen en is hij 15 maal minder gevoelig voor trillingen, hetgeen zeer belangrijk is in de scheepvaart.